ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ 2010 - 2011
-----------------------------------------------
τελευταία video από YouTube για ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ (2011)
-----------------------------------------------
Βαθμολογία 15-4-2011 (η Ανναγένηση συνεχίζει πρώτη)
-----------------------------------------------
Βαθμολογία 20-2-2011 (η Ανναγένηση πρώτη)
-------------------------------------------------

----------------------------------------------------
ΙΟΥΛΙΟΣ 2010
----------------------------------------------------
Τ.Α.Π
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΕΠΑΝΟΜΗΣ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Καλούνται τα μέλη - και όσοι θέλουν να γίνουν μέλη - της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ, σε τακτική ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, την ΤΕΤΑΡΤΗ 9-6-2010, στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ και ώρα 9.00 μ.μ. με θέματα :
1. Απολογισμός απερχόμενου Δ.Σ.
2. Συζήτηση - προτάσεις για τη συνέχεια.

το Δ.Σ.
-------------------------------------------------------

Η βαθμολογία και οι δυο επόμενες και τόσο κρίσιμες για την άνοδο της Αναγέννησης αγωνιστικές.

Επανωμή 60

Βέροια 59

Τρίκαλα 58

Γιαννιτσά 57

Εορδαικός 52

Μακεδονικός 51

Γρεβενά 46

Φιλιππιάδα 45

Φωκικός 44

Κρανούλα 37

Νίκη Βόλου 37

Οδυσσέας Αν. 33

Κοζάνη 32

ΠΑΟΝΕ 30

Βισαλτιακός 28

Θερμαϊκός 19

Καστοριά 4


Ρεπό Επανωμή

Ρεπό Μακεδονικός




ΕΠΑΝΟΜΗ - ΒΕΡΟΙΑ : 1 - 0 (Video) - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2010

O Aθλητικός Σύλλογος Αναγέννηση Επανομής είναι ελληνικός ποδοσφαιρικός σύλλογος με έδρα το στάδιο Νίκος Σαράφης, 1300 θέσεων στην πόλη της Επανομής, στο Νομό Θεσσαλονίκης. Τα χρώματα με τα οποία αγωνίζεται είναι το κίτρινο και το πράσινο.

Ο σύλλογος ιδρύθηκε το έτος 1926. Την περίοδο 1971-72 κατέκτησε το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής Κατηγορίας, με αποτέλεσμα την άνοδό του στη Β' Εθνική, όπου και παρέμεινε μέχρι το 1982, για δέκα αγωνιστικές περιόδους. Από το 2009 αγωνίζεται στη Γ΄ Εθνική και καθ' όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ - ΒΕΡΟΙΑ

Γήπεδο ΕΠΑΝΟΜΗΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 18/4/2010 ώρα 4 μ.μ.



---------------------------------------------------------------------------------

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ


Γήπεδο ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ -ΚΥΡΙΑΚΗ 21/3/2010 ώρα 3 μ.μ.

2009.
«Μεθυσμένη» πολιτεία είναι ακόμα στην Αναγέννηση Επανομής μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο της ομάδας, ενώ μετά από 25 χρόνια οι «πράσινοι» θα αγωνιστούν στην Γ΄ Εθνική. Όπως είναι φυσιολογικό μετά από μια τέτοια επιτυχία οι πανηγυρισμοί δεν έχουν τελειωμό, όμως στο στρατόπεδο του συλλόγου της Θεσσαλονίκης ήδη σκέφτονται την επόμενη μέρα. Στην Αναγέννηση έχει οριστεί η επόμενη Κυριακή 31 Μαΐου για την γενική συνέλευση, όπου θα προκυρηχθούν εκλογές, αφού η τωρινή διοίκηση ολοκλήρωσε τη διετία της, ενώ θα γίνει και ο οικονομικός και αγωνιστικός απολογισμός της χρονιάς. Στο «Μetrosport» μίλησε ο πρόεδρος της Αναγέννησης Επανομής, Παναγιώτης Βουδούρης τονίζοντας: «Φέτος από την αρχή της χρονιάς που ξεκινήσαμε όλο το διοικητικό συμβούλιο κάναμε τα πλάνα μας και θέσαμε πρωταρχικό στόχο την άνοδο. Ξεκινήσαμε μαζί με τον προπονητή μας, Γιώργο Ακριτόπουλο κάναμε τις κινήσεις που έπρεπε το καλοκαίρι και πραγματοποιήσαμε μια πολύ καλή χρονιά κάνοντας μόλις δυο ήττες σε όλο το πρωτάθλημα. Από την πλευρά μου θέλω να ευχαριστήσω όλο το ΔΣ, τους Γιώργο Αμανατίδη, Γιώργο Τζίνα, Πανταζή Σαράφη, Γιώργο Κουρκούτα, τον υπεύθυνο των ακαδημιών Παναγιώτη Κόκκαρη, Δημοσθένη Πέτκο, Τάκη Σταυρόπουλο, Αστέριο Σαρβάνη και ιδιαίτερα τον Ζαχαρία Γιουκούδη για την μεγάλη προσφορά του. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο, κ. Οικονομίδη και τον Γρηγόρη Μπρέντα για την οικονομική και ηθική βοήθεια και τις συμβουλές τους. Ακόμα ευχαριστώ τον κόσμο που μας στήριξε από την αρχή του πρωταθλήματος και πάνω από όλα τους παίκτες και τον προπονητή που μάτωσαν όλη την χρονιά. Ακόμα τον φροντιστή Στέλιο Χατζημαλιόντα, αλλά και τον φυσιοθεραπευτή, Γιώργο Ντελίδη που μας στήριξε τις δύσκολες στιγμές. Πλέον θα αγωνιστούμε σε ένα πιο δύσκολο πρωτάθλημα και στόχος μας είναι η καθιέρωση στην κατηγορία». Από την πλευρά της διοίκησης δηλώσεις πραγματοποίησε και ο Γιώργος Αμανατίδης τονίζοντας: «Θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή, Γιώργο Ακριτόπουλο, αλλά και τον Βλαδίμηρο Λόμπα για όσα προσέφεραν την φετινή χρονιά στην Αναγέννηση Επανομής και την επίτευξη των στόχων που θέσαμε από την αρχή. Πλέον θα αγωνιστούμε στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής που σαφώς είναι πιο δύσκολο και μέχρι τις 10 Ιουνίου θα πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι όσον αφορά διοικητικά». Τέλος την Παρασκευή η Αναγέννηση θα αντιμετωπίσει την δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ σε φιλικό παιχνίδι, ενώ την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί η φιέστα και η απονομή του πρωταθλήματος στους «πράσινους» σε φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Αγροτικό Αστέρα στο γήπεδο της Επανομής στις 5 μ.μ.